Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

5 bizar simpele dingen om te voorkomen dat je opbrandt

Afgelopen donderdag gaf ik samen met Bob Zeegers van HR navigator en BG Magazine een webinar over hoe je met slechts 5 bizar simpele dingen kunt voorkomen dat je in de Burn-out Boobytrap terecht komt.

Het webinar werd ontzettend goed bekeken en door deelnemers als erg waardevol ervaren.

Omdat jullie mijn tips & trucs over relaxt leven en zacht werken volgen, deel ik de replay van dit webinar graag met jullie. Zo kun je op een momentje dat het jou past, het webinar alsnog bekijken. 

Je vindt het webinar hieronder:

Veel plezier ermee!

Groet,

Marijke

PS, In het webinar bieden we de online LIVE training Gezond omgaan met Werkdruk aan voor een geweldige actieprijs. Er zijn op dit moment nog 2 plekken over. Wil je ook deelnemen? Mail me dan even persoonlijk op info@flinkbc.nl  dan regel ik dat je nog mee kunt doen voor hetzelfde aanbod als in het Webinar wordt gegeven. Kadootje! ;-) 

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top