Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Ben je echt blij met je leven?

Een ruim half jaar geleden werd ik 49. (ja, I know!!)
En toen ik terugkeek naar de jaren ervoor was er een belangrijke shift die ik voelde tot in mijn tenen, die ik graag met je wil delen. 

Ik heb zoveel geleerd de afgelopen jaren. Zoveel tools die ik leerde om het beste van het leven te maken. En dat deed ik dan ook. En ik had geen reden tot klagen, echt niet! 

Alleen, ik maakte het beste van het leven wat ik al had. Waar ik al in zat.
En heel eerlijk, ik zat het leven uit. 

Ik begreep nooit waarom mensen 100 wilden worden. Sign me out when I am 60!
Het leven is hard werken. Niet alleen in je werk, want dat dat ook anders kan heb ik inmiddels wel geleerd.

Maar ook in de rest van mijn leven was het hard werken. Want als IK niets doe, gebeurt er niks. Strand ik zodra er een obstakel ontstaat. Stort alles in. Dat geeft behoorlijk veel druk, kan ik je zeggen. Waarom zou je dat 100 jaar willen volhouden?  Ik maakte er het beste van, maar toch zat ik mijn leven uit. Nee, 100 hoefde ik niet te worden.
Jij wel? 

In 2022 gooide ik het roer om en begon ik te werken aan een leven wat met me samenwerkt. Een waar ik de obstakels niet hoef te bedwingen. Een waar ik me kon overgeven aan wat er op mijn pad kwam, wat dan ook. Een waar ik vanuit vertrouwen samenwerk met het leven.  

Het veranderde alles. Echt ALLES. 

Ik zit het leven niet meer uit. Ik vind het niet meer hard werken. Ik leef mijn leven voluit, zonder enige terughoudendheid, vanuit de kern van wie ik ben. 

NU wil ik 100 worden.
En het goede nieuws is, ik ben nog niet eens halverwege! 

Nu weten jullie dat ik regelmatig workshops geef waarin je de 4 sleutels krijgt om een leven te creëren waar je vanuit je tenen blij van wordt. Dat is een workshop van 1,5 uur die je een start geeft in precies achterhalen waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. 

Want weten wat je NIET wilt is niet voldoende. Je moet ook weten wat je WEL wilt. En je hebt daar niet alleen je logische brein voor nodig (daar zijn we allemaal supergoed in), maar ook je hart en je lijf. En de persoon die je in al je authenticiteit bent. Als je die allemaal op 1 lijn krijgt, kun jij ook het leven creëren zoals je zo graag wilt.  

Die workshop geef ik niet meer deze zomer. Sorry. 😉 

Ik heb iets veel beters voor je.

Een training van 6 weken. Waarin je een fundament legt die je leven zal omgooien, in de richting waarin JIJ wilt dat je leven gaat. Met concrete praktische tools die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. De kwaliteit van je leven zal zo toenemen! Minder geworstel. Minder gedoe en drama. Meer rust, focus en heel veel energie. 

Een nieuwe toekomst is altijd mogelijk.

En dat zeg ik uit ervaring. En met liefde in mijn hart. 

Is dit wat voor jou? Klik dan hier om rechtstreeks met mij contact op te nemen.

Waarom?
Omdat je klaar bent met reactief zijn. Om in je vakantie weer tot het besef te komen dat er nog stééds niks is veranderd. Dat je nog steeds in dezelfde cirkel ronddraait en je weet dat er iets fundamenteels moet veranderen. 

Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, waar je dan precies naartoe wilt en HOE je daar kunt komen. Dat leer je precies in deze foundation training. 

WAT?

De 6 weekse EMF Foundation training.

  • 6 weken. Een video per week, met een werkboek met oefeningen die je helpen theorie om te zetten en toe te passen in de praktijk.
  • 1 ZOOM-call per week met mij en mijn collega trainer Melannie Jones, voor al je vragen, extra input en coaching rechtstreeks van ons en de andere deelnemers. Je bent niet alleen, en…. We have got your back! 
  • We starten op woensdag 2 augustus om 19 uur. En we spreken elkaar daarna nog 5 woensdagen om 19 uur. 
  • Je kijkt de video in die week voorafgaand aan onze call op het moment dat jou goed uitkomt. Samen reflecteren we op je oefeningen en je vragen en inzichten. 

HOE? 

We gaan in op:

  • Hoe zorg je dat JIJ de werkelijkheid creëert die je graag wilt, in plaats van dat de werkelijkheid JOU regeert? Hoe ben je niet langer slachtoffer van omstandigheden, maar krijg je die omstandigheden in je leven die je graag wilt?
  • Hoe krijg je meesterschap over je emoties? Zodat je niet langer reactief reageert op het drama van anderen of van jezelf in de emotionele staat van dat moment?  Hoe kun je reageren vanuit heelheid?
  • Hoe kun je loskomen van de patronen die je vanuit je opvoeding hebt meegekregen, maar die je niet langer dienen? Zodat je werkelijk vrij bent?
  • Wie je bent, de identiteit die je hebt omarmt, kan je helpen of juist tegenwerken. Wie BEN je eigenlijk? Wie WIL je zijn? Waar wil je naartoe? We zorgen dat je glashelder krijgt welke richting je op wilt en hoe je dat integreert in je identiteit.
  • Hoe je iets doet, is hoe je alles doet. Daar leggen we een prachtig fundament voor in deze training. 

WAT ALS JE HET DOET? 

Dan weet jij niet alleen waar je naartoe wilt, maar ook hoe je er kunt komen. Zonder geduw, getrek en geworstel. Je hebt het fundament gelegd van waaruit je verder kunt bouwen aan het leven waar je al zo lang naar verlangde. In heelheid. Zonder beperkende patronen. Vanuit de mens die je in je fundament bent. 

WAT ALS JE HET NIET DOET?
Tja…. Die weg ken je eigenlijk al, toch?
Er verandert niks. Je leest misschien een boek. Doet een webinar. Maar als je op jezelf bent aangewezen om veranderingen te implementeren in je leven, dan blijft het toch vaak theorie. 

Wil je de vertaling naar de praktijk? Wil je daar hulp bij?
Dan is dit je kans. 

Deze zomer. Zodat jij na de vakantie niet terug hoeft in de waan van de dag, waarbij je binnen een week je ontspannen gevoel kwijt bent en je afvraagt wanneer je volgende vakantie is. 😉 

We starten aanstaande woensdagavond om 7 uur en zullen je 6 weken lang bij de hand nemen. 

En je doet mee voor slechts € 159,=

Doe je mee?
Reageer nu via deze link, that’s all. 

Maak je deze zomer een ommezwaai? Een echte?
Ik gun het je! 

Vanuit mijn hart, naar het jouwe,

Liefs,
Marijke 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top