skip to Main Content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Een pakje paracetamol per week

Suzanne is 46 jaar en een briljant analist. Ze wordt geroemd om haar haarscherpe analyses. Suzanne slikte een pakje paracetamol per week om 2 uur per dag te kunnen werken. Daarna nam de hoofdpijn het over en droop ze af naar huis. Te ziek om verder te werken. 

Suzanne: Marijke legde dwarsverbanden tussen werksituatie en thuissituatie. Ze vroeg kritisch door, “is dat wel zo?” Legde de vinger op de zere plek: “dat is een waarde-oordeel”. 

Na ons traject werkt Suzanne weer vier dagen per week, en kan ze de paracetamol laten staan. Die vijfde dag, daar ben ik van overtuigd, komt er ook nog wel. 

Suzanne: Marijke is een ontzettend fijne en vertrouwde gesprekspartner, die je net even de dingen anders kan laten zien waardoor je er zelf weer verder mee kan. 

Suzanne heeft geleerd wat liever te zijn voor zichzelf. Zacht werken is ook leren wat liever te zijn voor jezelf. 

Suzanne: Ik beveel de coaching van Marijke aan, aan ieder met een open geest die niet bang is om wat nieuws te proberen!

Ben jij ook toe aan liever zijn voor jezelf? Ga dan Zacht Werken!

Zacht werken is werken op basis van je energie. Aan precies die dingen die er echt toe doen. Vanuit ontspanning en met plezier je leven vormgeven. Dat is pas lief zijn voor jezelf!

Ik geef regelmatig Relaxt Leven & Zacht Werken tips weg. Mis er geen een meer en schrijf je hier in. Ontvang je ze voortaan rechtstreeks in je mailbox. 

Back To Top