Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Hulp nodig?

De vakantieperiode ligt weer achter ons. Oh, hoe heerlijk waren die lange dagen vol ruimte en vrijheid. De geur van vers stokbrood. De wandelingen langst het strand. De rust en het gevoel dat je helemaal aanwezig bent. Zalig!

Maar nu je weer aan het werk bent word je met een beetje pech binnen no time alweer volledig opgeslokt door je overvolle agenda, je mail en de waan van de dag.

Voelt bekend he? Het is het oude vertrouwde werkritme wat je alweer snel in de greep heeft.

Maar de grote vraag is: Wil je dit wel? Of is het nu echt tijd voor verandering?

Het is jouw keuze. Alleen jij kan er verandering in brengen.

Maar dat wil niet zeggen dat je dat helemaal alleen hoeft te doen.

Zoek je een coach?

Iemand die naast je staat en je helpt om:

  • Grip te krijgen op je drukke agenda;
  • Je helpt om prioriteiten te stellen;
  • Je werk – privéleven in balans te krijgen
  • Weer stapels energie te krijgen en vast te houden
  • Veel meer gedaan te krijgen met veel minder moeite?

Mail me dan, ik kan je helpen!

Plannen we samen een gratis adviesgesprek in (via videobellen)  en kijk ik met je mee waar je snel stappen kan zetten op weg naar een gezondere en veel effectievere manier van werken.

Let op: Ik heb beperkt ruimte in mijn agenda en er zijn maar 6 plaatsen beschikbaar. Wil je zeker weten dat je met me in gesprek kunt, reserveer dan snel je plek! 

Lezen wat mijn klanten zeggen over mijn hulp?

Klik hier voor hun reacties. Bijvoorbeeld Suzanne, die na anderhalf jaar ziek-zijn mijn hulp inschakelde, en al binnen een maand weer 4 dagen aan de slag was. Of

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg

Gun je jezelf een ander werkritme? Eentje waarin je niet hoeft te wachten met genieten en aanwezig zijn in je leven totdat het weer eens vakantie is? Dan is dit je moment! Mail me. Dan ga ik je leren hoe je het anders kunt aanpakken. 

Spreek ik je snel?

Groet,

Marijke

PS. Wist je trouwens dat veel werkgevers graag meebetalen aan jouw persoonlijke gezond & effectief aan ’t werk-traject? Of dat je je persoonlijke ontwikkelbudget in kunt zetten?

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top