Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Je weet het wel. Maar vaak kom je pas in actie als er een onomkeerbare crisis is.

Een partner die aangeeft te willen scheiden. Of een zieke moeder waar je niet voor kunt zorgen omdat je geen tijd hebt. Terwijl je zus zich van de domme houdt. Je kind wat voor de derde keer met vage buikpijnklachten thuisblijft van school en jij alweer een vergadering last-minute moet afzeggen. Pas dan realiseer je je dat er echt iets moet veranderen. Je kan niet anders meer.

De cijfers liegen er niet om: 1 op de 6

Uit de jaarlijkse enquête van TNO en het CBS blijkt dat ook in 2018 er opnieuw een stijging is in mensen die stress en burn-out klachten ervaren zodra ze alleen maar denken aan het werk.Bijna 16% van de medewerkers kampt met burn-out klachten. Dat is 1 op de 6 van jouw collega’s dus.

Waar komt dit door?

Te veel kilo’s werk in je tas mee naar huis en het gevoel dat je daar niets aan kunt doen. Je collega’s doen precies hetzelfde en kijken je vreemd aan als je voorzichtig polst of zij het niet teveel vinden. Je leidinggevende verzucht dat het werk van je zieke collega toch overgenomen moet worden en je misschien gewoon wat beter moet plannen.

Er rust een taboe op werkstress

Vandaar de brandbrief van staatssecretaris van Ark. Zij roept werkgevers op Werk-Privé balans op tafel te leggen in het gesprek met jou. Heel mooi. Maar wat doe jij ondertussen?

Jij worstelt NU met werkdruk

Net als 1 op de 6 van je collega’s. Moet je het dan maar gewoon uitzitten? Totdat je omvalt? Nee, gelukkig niet!

Je kunt er wat aan doen

Je hoeft niet te wachten totdat je lamgeslagen wordt door ‘Ik wil bij je weg’ van je partner of je dochter die om Oma roept als ze ziek is. Jij kunt namelijk leren Zacht Werken.

Zacht Werken is leren wat liever te zijn voor jezelf

Zodat je kan werken vanuit ontspanning en plezier. Met volop tijd en energie aan precies die dingen die ertoe doen. Zodat je werkstress afneemt en je niet langer afkoerst op een burn-out.

Wil jij ook leren Zacht Werken?

Meld je direct aan voor de online Zacht Werken training en ontvang als snelle beslisser drie geweldige bonussen helemaal gratis.

Wil jij liever eerst weten of zacht werken ook voor jou geschikt is?

Maak een bel afspraak met me! Dan bekijken we samen welke Zacht Werken stappen jij kunt zetten. Kost je niks en is helemaal vrijblijvend! 

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top