Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Twentse gemeenten maken kennis met Zacht Werken.

In de kracht en talentweek van Twentse Kracht geef ik een inspiratietraining Zacht Werken. Hoe cool en veelzeggend is het dat de training binnen 3 dagen al is volgeboekt!
Vis je als ambtenaar van een van de 14 deelnemende gemeenten achter het net? Niet getreurd! Ook jij kan je binnenkort alsnog aanmelden voor een inspiratiesessie Zacht Werken of een basistraining Zacht Werken volgen via de Twentse School. Hou de website in de gaten!

Wil jij ook een inspiratiesessie Zacht Werken in jouw organisatie of binnen jouw team?
Mail me op info@flinkbc.nl voor het maken van een telefonische afspraak. Ik verken dan samen met jou wat voor jouw team, afdeling of organisatie mogelijk is.

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top