Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Kadootje voor jou

Eindelijk! Het is 2021.
Hopelijk wordt dit een veel beter jaar dan het jaar wat we nu af hebben gesloten. Dat gun ik jou – en mij- van harte!

Maar daar hebben we nog wel wat werk voor te verzetten. Want ik weet niet hoe jouw laatste weken van dit jaar waren. Bij mij was het best moeilijk.

Ik voelde me moe. Leeg. En moest de motivatie bijna uit mijn tenen trekken. De gevolgen van de corona-crisis zijn goed merkbaar. Energie opladen gaat zoveel moeilijker nu je vooral op huis bent aangewezen.

En het einde is nog niet in zicht. Ik merk dat dat veel mensen moedeloos maakt. Mijn mailbox en telefoon stonden roodgloeiend met aanmeldingen en vragen over werk-privébalans in Coronatijd.

Bijtanken was broodnodig. Voor ons allemaal.
Dat heb ik gedaan de afgelopen twee weken. Even helemaal uitgecheckt van het werk. En eerlijk? Dat was precies wat ik nodig had! Want loslaten is essentieel om bij te tanken.

Ik hoop dat jij jezelf ook even een break gunde in de afgelopen weken. Zodat je weer opgeladen kunt starten aan dit nieuwe jaar.

Lukt dat nou niet goed? Begin je leeg aan je nieuwe werkweek?
Lukt ontspannen niet meer goed? Of vind je de motivatie niet terug om weer lekker aan de slag te gaan? Voelt de komende periode van thuiswerken e i n d e l o o s ?

Wacht dan vooral niet af tot het beter wordt. Want dat gaat niet vanzelf!

Ik help je graag! En om dit jaar met een goede boost te laten starten, heb ik een kadootje voor je.
Een persoonlijk sparringsgesprek met mij, via videobellen. Een op een. Helemaal gratis.

Kijk ik samen met jou naar waar je tegenaan loopt, wat je kunt doen om je energie op te peppen en hoe je de komende periode weer back on track komt.

Aanmelden is eenvoudig: dat doe je door me nu een mailtje te sturen. De plekken zijn beperkt, dus meld je snel aan

Spreek je snel!

Hartelijke groet,

Marijke

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top