Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Reactie op je vraag

Vorige week vroeg ik je waar jij tegenaan loopt op een drukke werkdag.

Echt superleuk om jullie berichten te lezen en heel erg bedankt voor je moeite om te reageren!

Ik heb veel herkenbare reacties ontvangen, lees deze maar eens:

  • “Ik wil te snel en ben gewoon te ongeduldig. Dus ik neem geen pauze en ga aan 1 stuk door. Goedschiks of kwaadschiks 😉 Maar heel eerlijk? ’s Avonds doe ik helemaal niets meer. Ben dan gewoon té moe…”
  • “Het gaat best lekker, vind ik. Totdat het 15 uur is. Dan zak ik in als een baksteen. De rest van de dag wordt hangen en wurgen. Maar ja, mijn werk moet wél klaar.”
  • “Ik dacht dat ik goed bezig was. Ik heb mijn werk, studie en relatie echt strak ingepland. En, ik hou de zondag altijd vrij. Nou ja, bijna altijd. Ik voel me er ook wel eens een beetje schuldig over. Want had ik dan niet juist nog wat productieve meters kunnen maken met studeren?”
  • “Wat het moeilijk maakt om in balans te blijven is dat er een grote behoefte is van anderen om je heen, die je niet wilt teleurstellen. En eigenlijk vind je ook dat je jezelf niet mag teleurstellen. Immers jij kunt dat toch allemaal aan?!”
  • “Nee zeggen is het moeilijkst. En alles kan wel ‘even’ . Tja, en dan vliegt de tijd dus weer tussen mijn vingers door.”
  • “Ik kom niet meer toe aan hardlopen. Moet ik dat ook nog inplannen in die drukke dagen? Nog meer to-do’s! Hoé dan? Ik kijk uit naar die online-mini-training. Dat zou een uitkomst zijn voor mijn drukke schema, want die kan ik volgen op een moment dat het mij uitkomt.”

Jij hebt het vast ook druk.

En ik snap helemaal dat je niet nóg meer in je dag wilt proppen. De waan van de dag neemt het al veel te vaak over.

Je hebt rust nodig he? Niet nóg meer to do’s. I know!

In de komende week krijg je een aantal tips en trucs waarmee je Zacht Werken al kunt toepassen in je dagelijkse leven. En deel ik natuurlijk een paar van jullie eigen gouden tips.

Hou je mailbox of mijn berichten in de gaten!

Groet,
Marijke

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top