Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Uit je actiestand komen is nog niet zo makkelijk. Maar het kan wel!

Ik heb er een videoserie over gemaakt. Vandaag de tweede video met de stap die gaat over die never-ending to-do list aanpakken. Kijk maar:

Succes met relaxter leven en zachter werken.

Doeg!
Marijke

Wil jij geen tip meer missen?

Schrijf je dan hieronder in voor mijn gratis Relaxt Leven & Zacht Werken tips.
Krijg je ze voortaan rechtstreeks in je mailbox.

Doeg!

Marijke

P.S. Binnenkort doe ik een super scherp aanbod om te leren Zacht Werken. Maar let op, dit scherpe aanbod doe ik alleen aan mijn volgers van mijn Relaxt Leven & Zacht Werken tips en komt daarna nooit meer terug. Meld je snel aan, dan mis je em niet!

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top