Skip to content

Zacht werken voor de Twentse School

Logo-Twentse-Kracht

Ben jij te druk om zacht te kunnen werken? Dan is Zacht werken voor jou gemaakt!

Keiharde resultaten met Zacht Werken®.

Werken vanuit ontspanning. Met volledige energie, aandacht en inzet.
Zonder stress, geploeter of uitputting. Juist daarom op topniveau presteren. Dat is zacht werken.

Zacht werken is, via de Twentse School, nu bereikbaar voor alle medewerkers én managers van de aangesloten organisaties!

ZACHT WERKEN TRAINING

In het kort:

Je weet het zeker. Hard werken, zwoegen en ploeteren, altijd maar druk met allerlei ballen in de lucht houden. Om ‘s avonds moe en uitgeput op de bank te ploffen. Je wilt het anders! En het kan ook anders! Met de zacht werken basistraining leer je alle tools om vanuit meer rust en ontspanning je doelen te bereiken. Je leert om niet langer je tijd managen, maar juist je energie te managen. En daarmee keiharde resultaten neer te zetten.

 • Duur: 2 hele dagen
 • Kosten: € 540 per persoon
 • Live gegeven training door Marijke Hoekstra
 • Volop oefeningen om direct toe te passen in je dagelijkse werk
 • Bonus 1: Het boek “Een Zaak van Zacht Werken’
 • Bonus 2: een 1-op-1 coachingscall met Marijke binnen 4 weken na afronding van de laatste module


HET PROGRAMMA VAN DE ZACHT WERKEN TRAINING

In deze training leg je een stevige basis op zacht werken gebied. Je leert stap voor stap hoe je zelf meer gaat bereiken door zachter te werken. Je leert tijd maken, je dromen realiseren, bouwen aan je loopbaan en je leven en het scheppen van overvloed. Je leert weer dromen. Maar dan met een praktische inslag die je direct vertaalt naar jouw situatie.

De training bestaat uit twee losse dagen.

Dag 1 ga je aan de slag met:

a. Tijd maken
Wat is tijd eigenlijk? Maar vooral, hoe kun je tijd maken? Zodat je tijd genoeg hebt. Altijd! We staan stil bij het lekken van tijd, aandacht en energie, en vooral wat je daaraan kunt doen. Je leert werken vanuit je energie en op een andere manier om te gaan met je to-do-lijst. Het blijft niet bij theorie alleen. Er is volop ruimte om de vertaalslag te maken naar je eigen dagelijkse praktijk, en we oefenen natuurlijk al in de training met de verschillende tools, zoals de 1-voor-1 aanpak en plannen met makerstijd versus managerstijd. Ook leer je wat je kunt doen om je telefoon en pc voor je te laten werken. Dus zonder continue afleiding. Gedurfd? Ja! En super effectief voor je energiepeil, dus heel bruikbaar in de praktijk.

b. De energie van Zacht Werken
Je leert je de theorie over je fysieke gaspedaal en rem eigen maken. Wat is voor jou persoonlijk de energie van zacht werken? We staan stil bij de verslaving aan rennen en actie, en je leert wat je eraan kunt doen. Stress kom van buiten, maar je kunt het van binnenuit oplossen. Na deze module weet jij hoe je de accu van je leven op peil kunt houden én heb je duidelijk hoe je jouw energiebalans kunt vinden.

Dag 2 ga je aan de slag met:

c. Voed jezelf met energie
Wist je dat je allerlei onzichtbare lekken in je energie kunt krijgen door voeding? Je leert ze herkennen zodat je bewust kunt kiezen waar jij je energiepeil mee op niveau wilt houden. Ook staan we stil bij de rol van emoties op je eten én je leert alles over de 30 dagen methode.

d. Van Zombie naar Bouwer
Iedereen heeft een zombie. In deze module ga je je eigen zombie herkennen en ontmantelen. En zie je wanneer je zombie direct in actie komt. Een belangrijk onderdeel, want je zombie heeft een functie. Je kunt je zombie overwinnen en voor je laten werken. Hoe dat moet is eenvoudig, maar niet makkelijk. Een belangrijk onderdeel in zacht werken!

e. Droom je dromen
Kan jij het nog? Dromen? Je leert praktisch dromen in je werk, en vooral hoe dromen en problemen zich tot elkaar verhouden. Na deze module weet je weer waarvoor en waarom je het allemaal doet, en leer je je dromen krachtig inzetten in je leven. Vaag? Helemaal niet! Werken vanuit je hart en talenten is een enorme energiegever.

Bijzonderheden:

 • Gedurende beide dagen ga je zelf volop aan de slag met veel verschillende oefeningen. Zo maak je je de theorie snel eigen én vertaal je Zacht Werken naar jouw persoonlijke dagelijkse praktijk.
 • Bij elke module ontvang je een werkboek met meerdere oefeningen. Je hoeft niet alle oefeningen te doen, maar je kiest 1 oefening uit die je aanspreekt. Die doe je. De andere oefeningen zijn bedoeld voor een later moment. Zacht werken is daarmee een leven-lang-leren-proces. Precies zoals het is bedoeld!
 • Je gaat bovendien dagelijks aan de slag in je eigen baan, met jouw werk. Zo blijft het niet bij theorie, maar ga je zacht werken direct toepassen in je eigen praktijk.
 • Je krijgt bij inschrijving het boek “Een Zaak van Zacht Werken” toegestuurd. Het boek stond wekenlang in de top 10 van managementboek.nl. Het boek wordt gelijk na je aanmelding aan je toegestuurd zodat je al aan de slag kunt met zacht werken voordat de training begint

Wat levert de zacht werken training je op?

Natuurlijk ga je niet zomaar een zacht-werken-programma volgen. Het moet wel wat opleveren! Dit is wat je gaat realiseren:

 • Rust en focus. Aandacht voor wat je echt belangrijk vindt in jouw Je gaat je interne radiozender fine tunen op de uitzending van je eigen leven. Zodat je zonder ruis en drukte kunt genieten van je eigen levensmuziek.
 • Meer resultaat, meer bereiken in je werk door minder hard te werken, maar juist zachter te
 • Altijd alle tijd. Je leert de magie van de tijd. Je ontdekt hoe je nooit meer tijd tekort komt en altijd tijd genoeg hebt. Omdat je tijd gaat maken. Zo krijg je tijd in overvloed. Altijd.
 • Je werk gaan doen op jouw manier, zodat jouw talenten maximaal uit de verf komen. Zodat je een maximale bijdrage levert en anderen volop van dienst kunt zijn. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Zonder werkdruk of stress
 • Je dromen realiseren. Het maakt niet uit wat je droom is: een wereldreis, een boek schrijven, meer klanten of die promotie waar je je zinnen op hebt gezet. Je ontdekt hoe je stap voor stap aan de slag gaat met het realiseren van je dromen. Niet later, maar

De vaardigheden die je leert met zacht werken zijn geen snelle hype die volgend jaar weer is achterhaald. Het zijn vaardigheden waar je de rest van je leven lol van hebt. In je werk en je privéleven. Waarom zou je nog langer worstelen of wachten als je nu een stap kunt zetten?

zacht werken gat in de lucht