Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Waarom?

Vraag jij je ook wel eens af hoe je puberende zoon het voor elkaar krijgt om vette negens op zijn toetsen te scoren terwijl elke middag Video Vixen knoeperdhard door de muren gilt en hij bij hoog en laag beweert echt aan het leren te zijn ondertussen?

Hij kan zomaar gelijk hebben trouwens. Want muziek helpt je enorm met focussen. En nee, dat hoeft niet persé Symfonie nr. 40 van Mozart te zijn, don’t worry heavy metal-liefhebber.

Niet alle muziek helpt je om superfocus te pakken. Het beste werkt muziek die je al goed kent. Dat kunnen 2 of 3 nummers zijn die je achterelkaar door laat spelen. Of een hele playlist van muziek die je al kent en waar je niet persé de neiging van krijgt om keihard te gaan meebléren. Of van te gaan headbangen.

Het kan hardrock zijn. Of toch iets klassieks. Gewoon pop. Jazz. Whatever jij fijn vindt om naar te luisteren. Zolang het maar bekend is. En je je aandacht niet op de muziek hoeft te richten, maar bij je werk kunt laten. Muziek werkt dan juist ontzettend focus verhogend.

Dat is goed nieuws.
Weten hoe het werkt? Eric Scherder -hoogleraar Neuropsychologie- legt het uit in dit filmpje.

Gratis masterclass coming up! Donderdag aanstaande

Wil je meer focustips? Sluit dan aan bij mijn masterclass. Ik geef em weer op donderdag 4 juni om 19.30 uur. Het is gratis, gaat over focus, energie en werk-privébalans. Je kunt bovendien LIVE je vragen aan mij stellen, supertof!

Aanmelden doe je hier.

De plaatsen zijn beperkt, dus meld je alléén aan als je zeker weet dat je kunt aansluiten.
 
Ik zie je daar!
 
Groet,
Marijke

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top