Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Wat heb jij nodig om in balans te blijven?

Normaal geef ik je op deze plek allerlei tips. Zodat je de werkdruk de baas blijft en niet wordt meegesleept door de waan van de dag.

En ik krijg regelmatig mailtjes van jullie, waarin jullie aangeven dat jullie veel aan deze tips hebben. Top! Daar doe ik het natuurlijk voor.

Maar deze week heb ik jouw hulp nodig.

Want ik ben iets nieuws aan het ontwikkelen. En daar kan ik juist joúw input heel goed bij gebruiken. Je zou me onwijs verder helpen. Kijk je mee?

Reageren kan heel simpel: je kunt gewoon een reactie geven onderaan deze blog.

Dank je wel alvast!

Volgende week laat ik je weten wat eruit is gekomen.

Tot dan!

Marijke

PS, ik zit nog even te denken. Zo’n online minitraining bijvoorbeeld, zou natuurlijk ook heel geschikt kunnen zijn als opfrisser. Voor als je al een training Zacht Werken hebt gevolgd, maar nog wel wat ondersteuning bij verdere implementatie kunt gebruiken. Wat vind jij daarvan?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top