Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Wat is dan normaal?

Eva (25) is onderzoekster en loopt tegen de pieken en dalen van werkdruk aan. Ze merkte dat ze tijdens piekdrukte het werk niet meer kon loslaten en non-stop door werkte. Om tijdens de dalen volledig stil te slaan. Grenzen bewaken of zichzelf aan de gang zwengelen leek onmogelijk. Eva werd er onzeker van en vroeg zich af wat nu eigenlijk normaal is. 

Eva: Ik kreeg het coaching traject aangeboden van mijn werkgever. Ik wilde graag sparren over dingen die ik niet zomaar met collega’s bepreek. En over wat nu eigenlijk normaal is in bepaalde werksituaties. Mijn gedachten verifiëren. Zelfvertrouwen krijgen. 

Eva ging aan de slag met Zacht Werken.Dat deed wonderen voor haar zelfvertrouwen.

Eva: Ik ben echt super allergisch voor die gesprekstechnieken waarmee gesprekken heel erg een bepaalde kant op worden gestuurd. Maar de gesprekken met Marijke gingen heel natuurlijk. Ik had juist alle ruimte om mijn eigen gevoelens en gedachten te volgen zodat ik bij mijn eigen wijsheid kon komen. Hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen. 

Eva kan dingen in perspectief plaatsen en veel beter relativeren. Dat luchtte op! 

Eva: Er waren ook confrontaties met mezelf. Maar ik voelde me door Marijke gesteund in dit proces. Ik kan nu zelf actie ondernemen en weet ik nu beter wat ik zelf moet doen in dit soort werksituaties. Ik voel me zelfverzekerder. Het werk wordt daardoor luchtiger en meer ontspannen. Ik kan veel meer relativeren en veel beter knopen doorhakken. Ik voel me nu ontzettend opgelucht.  

Eva heeft veel gehad aan ons traject. Ze ontwikkelde veel meer zelfvertrouwen en weet nu precies wat ze wel en niet oppakt en wanneer. En de momenten dat het rustig is gebruikt ze nu voor haar eigen ontwikkeling. 

Eva: De gesprekken met Marijke waren heel open. Er was geen oordeel in het gesprek. Alles kon gezegd worden en ik voelde hierdoor alle ruimte om te voelen wat ik voelde en te zijn wie ik ben. Ik beveel deze coaching aan, aan iedereen die twijfels heeft over zijn werk en hierover wil sparren. 

Ben jij ook toe aan meer zelfvertrouwen en tijd voor je eigen ontwikkeling? 

Schrijf je dan in voor mijn gratis tips over relaxt leven en zacht werken!

Ik geef regelmatig tips over relaxter leven en zacht werken. Tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wil je deze rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top