Ga naar hoofdinhoud
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Week van de werkstress

Het is deze week de week van de werkstress. Een mooi artikel in dit licht verscheen al in januari op de Correspondent en gaat over hoe je gelukkig wordt in de prestatiemaatschappij waarin we leven, en die is gericht op succes. Door deze prestatiemaatschappij ervaart 1 op de 7 mensen tegenwoordig burn-out klachten. 1 miljoen mensen in Nederland worstelt werkelijk met een burn-out. Steeds meer mensen voelen zich eenzaam. En in 2020 wordt voorspeld dat depressie volksziekte nummer 1 is. Hoe voorkom je dat de druk om te presteren je ondergang wordt? Het artikel geeft mooie suggesties om de druk van presteren los te laten en legt een prachtige motivatie voor stoppen met racen en worstelen. Dé basis voor zacht werken!

Wil jij ook zachter werken?
Vraag een gratis zacht werken scan aan. Dit is een telefonisch gesprek waarin ik samen met jou kijk welke stap jij kunt zetten op je pad naar zachter werken.

Gratis zacht werken scan

 

Artikel Correspondent:
Prestatiemaatschappij – Gelukkig zijn in een wereld die draait om succes.

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top