Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Zacht werken doe je zo

Zacht werken is werken op basis van je energie. Maar hoe voel je nou of je wel of geen energie hebt? Zeker als je in de hard werken modus zit, is het lastig om daarbij te komen. Maar toch is dat eenvoudig te doen. Door middel van even terugschakelen. Even uit de hardwerkmodus stappen en voelen hoe de vlag erbij hangt in je hoofd en je lijf. Je persoonlijke weerbericht van dat moment vaststellen dus. Ik hoor je denken: “veel te ingewikkeld en te vaag. Moet ik zeker yoga of meditaties gaan doen. En daar heb ik gewoon geen tijd voor want ik ben veel te druk!”.

Snel je persoonlijke weerbericht vaststellen

Toch is er een hele makkelijke manier om in een paar minuutjes tijd terug te schakelen. Dit filmpje kwam ik tegen op internet en is het bekijken meer dan waard.
Het legt uit hoe je heel simpel je aandacht even op jezelf kunt richten.

 

 

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top