Skip to content
06 22 50 83 11 info@flinkbc.nl

Zacht werken gaat naar de universiteit!

Dat zacht werken heel geschikt is voor iedereen wist ik natuurlijk al lang. Maar hoe leuk is het dat nu ook de Universiteit van Twente dat oppikt! Samen met een afdeling hoogleraren ben ik gestart met een teamontwikkelingstraject waarbij we zacht werken inzetten als tool. Zo ontwikkelen we niet alleen een stevig team, maar reiken we ook aan hoe je anders kunt omgaan met werkstress.

De bedenker en ontwikkelaar van de zacht werken methode Ellen de Lange Ros was aanwezig voor de kickoff en ging in op hoe wetenschap zich verhoudt tot zacht werken. Zelf mocht ik trouwens ook uit mijn comfort zone door het hele traject in het Engels aan te gaan. Heel gaaf om Zacht Werken (The art of Working Soft) aan nog meer mensen aan te reiken!

Wil jij ook zachter werken met je organisatie?   

Wil jij weten of jouw organisatie ook stappen kan zetten op het gebied van teamontwikkeling, werkstress vermindering of preventie van langdurige uitval? Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan via onderstaande knop. Ik neem dan contact met je op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Gratis zacht werken scan

Ik ben Marijke Hoekstra. Ik help organisaties, afdelingen en teams met het verbeteren van resultaten en het verminderen van verzuim.

Niet door harder te werken, maar juist door zachter te werken. Met Zacht werken leer je werken op basis van je energie. Aan zaken die ertoe doen. Met aandacht. Omdat jullie tijd genoeg hebben. Altijd. Omdat jullie tijd kunnen maken. Je ontdekt wat jullie in de weg staat. En waar jullie tijd en energie lekken. Zacht werken is ontspannen samenwerken aan de dromen en doelstellingen van jullie organisatie.

Keiharde resultaten haal je met Zacht Werken. Door te werken met volledige energie, aandacht en inzet.

Back To Top